top of page

Met onze succesvolle dienst Detect ICT Carefree is uw systeembeheer altijd perfect geregeld. Voor een vast bedrag per maand zijn uw netwerk en systemen onder controle. Door middel van een geautomatiseerd proces monitoren wij uw netwerk proactief.

 

Zo hebben wij eerder zicht op onregelmatigheden in uw netwerk en kunnen wij snel reageren. Zo houden wij uw netwerk in topconditie. Detect ICT is dé systeembeheerder voor het midden- en kleinbedrijf. 

 

Steeds meer ondernemers kiezen voor systeembeheer door Detect ICT. Uitbesteden aan een betrouwbare partner verzekert u altijd van een stabiel systeem. U heeft geen omkijken naar IT-zaken en hoeft niet op zoek naar vervanging bij ziekte, vakantie of andere omstandigheden.

Wij beheren uw netwerk op afstand en op locatie. Bovendien komen wij periodiek bij u langs om fysiek uw computers, servers, printers, overige randapparatuur en uw internetverbinding te controleren. 

 

Het systeembeheer van Detect ICT betekent onder andere het controleren, opschonen en defragmenteren van harde schijven.

 

Het installeren, controleren en updaten van besturingssystemen, drivers en software.

Het installeren en repareren van computers en onderdelen. Ook het controleren en bijwerken van software als antivirus, backup en firewalls behoort tot onze expertise. Zo is uw bedrijf optimaal beveiligd.

Carefree

bottom of page