Werken in de cloud. Dat is het 'nieuwe werken'. Met onze cloud desktop kunt u altijd en overal aan de slag: op kantoor, bij de klant, in de auto of in het buitenland.

 

Het enige wat u nodig heeft is een internet-verbinding en een pc, laptop, mobiele telefoon of een tablet. Log heel eenvoudig in op uw vertrouwde werkomgeving. Werkt u met Outlook Exchange, dan is een eigen mailsysteem niet noodzakelijk. Met Detect ICT Cloud Desktop betaalt u  een vast bedrag per maand per gebruiker.

Elke mailbox is per maand opzegbaar. Hierdoor is  Outlook Exchange flexibel en volgt de ontwikkeling van uw bedrijf. 

 

Overal uw mail lezen en bewerken. Start bijvoorbeeld met Outlook Exchange. Overal veilig uw mail lezen en verwerken. Uw mail is beveiligd tegen allerlei bedreigingen van tegenwoordig en wordt geback-upt. Collega's kunnen elkaars agenda zien, afspraken inplannen en contacten met elkaar delen. Zo kunnen werkprocessen doorgaan, ook als u onderweg bent.

Cloud Desktop

© 2017 Roboto Graphics

  • Facebook - White Circle

Detect ICT is onderdeel van de Roboto Groep. De Roboto Groep is een samenwerkingsverband van PrinterPlaza.nl, BlockSoftware.nl, PrinterVerhuur.nl, Roboto Graphics, Roboto Consultancy en Detect ICT. De Roboto Groep deelt de visie om samen met de klant tot een totaaloplossing te komen. Kijk op de website van de Roboto Groep, www.robotogroep.nl, voor meer informatie over dit succesvolle samenwerkingsverband.